Посетили

  4296483
  Днес
  Вчера
  Тази седмица
  Миналата седмица
  Този месец
  Миналият месец
  Всичко
  2540
  11217
  15015
  4266548
  65459
  67448
  4296483

  2022-09-27 22:03

  Антицелулитен масаж

  Какво е антицелулитен масаж, неговите характеристики, ползи и вреда
  Това е комплекс от външни процедури, насочени към нормализиране на обмяната на веществата в подкожната мастна тъкан. Този масаж прави "мързеливите" мастни тъкани да работят, да преминават през по-голямо количество кръв и лимфа. В същото време мастният слой започва да се обогатява с прилично количество кислород, раздавайки продуктите на своята жизнена дейност. Тъканта започва да "диша". Добрият ток на лимфната течност осигурява доставянето на необходимите вещества в клетките и тяхното общо почистване. Системата наподобява дейностите на добре обучен хотелски персонал, където тъканите и органите са ВИП клиенти.

  Процедурата се извършва ръчно или с използване на устройства. Но същността на това не се променя - методите на влияние са специално измислени и заимствани от други масажни техники за работа с плитък слой бяла мастна тъкан. Точно там образуването на оток възниква с лека форма на целулит, увеличаване и сгъстяване на мастните клетки в по-напреднал стадий. Следователно, техниките не трябва да причиняват болка и да оставят синини. Образуването на подкожни синини ще има обратен резултат, тъй като циркулацията в засегнатите райони е затруднена.Движенията на масажиста са леки и непрекъснати. Той се опитва да покрие голяма част от тялото, за да не изтласка излишната течност в тъканите, но да го насочи към изхода. Затова техниките на масажиста са строго насочени.
  Благодарение на монотонния ефект подобрява еластичността и външния вид на кожата. В зависимост от избора на техника, този масаж може да бъде както релаксиращ, така и тонизиращ.
  Ползите от масажа се изразяват чрез:
  подобряване на качеството на капилярите и способността им да преминават кръв;
  ускоряване на лимфадренажа, изтласкване на допълнителни соли, токсични вещества от тъканите;
  подобряване на цвета и структурата на кожата;
  предотвратяване на увеличаването на мастните клетки;
  предотвратяване на растежа на мастната тъкан и образуването на бучки  от "портокалова кожа";
  приятни усещания в тялото.
  Щети от добре изпълнен масаж не може да бъде. Въпреки това, мястото на процедурата и капитанът трябва да бъдат избрани много внимателно. Не забравяйте да прочетете списъка на противопоказанията на процедурата и да не ги пренебрегвате.

  Тегове

  изправена коса Омбре разтягане на цвят мъжко подстригване боядисване на косата Oyster Cosmetics Паж на шапка дамско подстригване Омбре прическа Кичури на шапка гел лак салон за красота модерни кичури Грим подстригване релаксиращ ефект Шатуш Модерни прически - 2018 г след 40 г Кичури на фолио коса техника Балаяж PerlaColor мигли 3D многослойно подстригване Балаяж антцелулитна терапия боя за коса колористика Балеаж кичури на фолио Изграждане на нокти козметика кафяво блескяща коса педикюр масаж класически масаж Jungle fever нюанс Гарсон техника Балеаж Кичури на фолио бразилско изправяне антиейдж терапия боядисване Life Color Plus медицински педикюр Боядисване на косата кичури Балаяж изправяне кичури на шапка бразилски кератин Калифорнийски кичури Дамско подстригване салон за красота МАДОНА Боядисване 3D и 6D ефект Russian Volume Lashes Боядисване с боя FarmaVita дамски прически Младежки прически трайно изправяне процедура гел SNB почистване на лице антицелулитна терапия масаж на цяло тяло калифорнийски кичури къдрав сешоар салон Прическа Омбре изграждане на нокти права коса кичури на тъмна коса боя Сешоар кичури Балеаж прически техника Шатуш удължаване руси кичури грим цвят косъм-по-косъм кичури Боб стилизиране Мъжко подстригване почистванве на лице мигли 7D с бразилски кератин руса Педикюр масаж гръб яка Салон за красота Мадона Козметични процедури Мигли косъм по косъм
  © 2018 SQuick. Designed By Sellacious

  Please publish modules in offcanvas position.