търсене на продукт

  категории-продукти

  Посетили

  2800023
  Днес
  Вчера
  Тази седмица
  Миналата седмица
  Този месец
  Миналият месец
  Всичко
  1258
  8160
  24336
  2740890
  80409
  113571
  2800023

  2021-01-21 21:02

  Антицелулитен масаж

  Какво е антицелулитен масаж, неговите характеристики, ползи и вреда
  Това е комплекс от външни процедури, насочени към нормализиране на обмяната на веществата в подкожната мастна тъкан. Този масаж прави "мързеливите" мастни тъкани да работят, да преминават през по-голямо количество кръв и лимфа. В същото време мастният слой започва да се обогатява с прилично количество кислород, раздавайки продуктите на своята жизнена дейност. Тъканта започва да "диша". Добрият ток на лимфната течност осигурява доставянето на необходимите вещества в клетките и тяхното общо почистване. Системата наподобява дейностите на добре обучен хотелски персонал, където тъканите и органите са ВИП клиенти.

  Процедурата се извършва ръчно или с използване на устройства. Но същността на това не се променя - методите на влияние са специално измислени и заимствани от други масажни техники за работа с плитък слой бяла мастна тъкан. Точно там образуването на оток възниква с лека форма на целулит, увеличаване и сгъстяване на мастните клетки в по-напреднал стадий. Следователно, техниките не трябва да причиняват болка и да оставят синини. Образуването на подкожни синини ще има обратен резултат, тъй като циркулацията в засегнатите райони е затруднена.Движенията на масажиста са леки и непрекъснати. Той се опитва да покрие голяма част от тялото, за да не изтласка излишната течност в тъканите, но да го насочи към изхода. Затова техниките на масажиста са строго насочени.
  Благодарение на монотонния ефект подобрява еластичността и външния вид на кожата. В зависимост от избора на техника, този масаж може да бъде както релаксиращ, така и тонизиращ.
  Ползите от масажа се изразяват чрез:
  подобряване на качеството на капилярите и способността им да преминават кръв;
  ускоряване на лимфадренажа, изтласкване на допълнителни соли, токсични вещества от тъканите;
  подобряване на цвета и структурата на кожата;
  предотвратяване на увеличаването на мастните клетки;
  предотвратяване на растежа на мастната тъкан и образуването на бучки  от "портокалова кожа";
  приятни усещания в тялото.
  Щети от добре изпълнен масаж не може да бъде. Въпреки това, мястото на процедурата и капитанът трябва да бъдат избрани много внимателно. Не забравяйте да прочетете списъка на противопоказанията на процедурата и да не ги пренебрегвате.

  Тегове

  Балаяж Прическа Омбре косъм по косъм Oyster Cosmetics салон за красота коса цвят нюанс фризьорство техника Шатуш модерни кичури прическа Целулитът Кичури на шапка кичури на фолио Боядисване Балеаж Омбре Боядисване на косата дамско подстригване Шатуш дамски прически Постовяне на мигли 3D колористика блескяща коса боя прически подстригване боя за коса почистванве на лице Антицелулитна терапия техника Балаяж бразилски кератин мигли 3D калифорнийски кичури Калифорнийски кичури салон многослойно подстригване поставяне поставяне на мигли PerlaColor бразилско изправяне педикюр руси кичури изправяне косъм -по-косъм медицински педикюр кичури на шапка кичури на светла коса боядисване кичури Балаяж на шапка Кичури на шапка Педикюр кичури Антицелулитен масаж мъжко подстригване изграждане на нокти педикюр с гел лак Кичури Балеаж или Омбре масаж на цяло тяло FarmaVita прав сешоар грим Омбре Мигли косъм по косъм Козметични процедури права коса кичури Балеаж на фолио класически педикюр козметика Прическа официална Шатуш гел SNB масаж мигли 7D Модерни видове кичури техника Балеаж антицелулитна терапия кичури на тъмна коса Салон за красота Мадона трайно изправяне стилизиране руса Кичури на фолио изправена коса руски обем Грим салон за красота MADONNA маникюр Къдрав сешоар Грим 3Д снопчета мигли къдрав сешоар салон за красота МАДОНА Jungle fever процедура Life Color Plus
  © 2018 SQuick. Designed By Sellacious

  Please publish modules in offcanvas position.