Посетили

  4001059
  Днес
  Вчера
  Тази седмица
  Миналата седмица
  Този месец
  Миналият месец
  Всичко
  1022
  2608
  7341
  3980053
  31277
  69348
  4001059

  2022-05-18 09:53

  Антицелулитен масаж

  Какво е антицелулитен масаж, неговите характеристики, ползи и вреда
  Това е комплекс от външни процедури, насочени към нормализиране на обмяната на веществата в подкожната мастна тъкан. Този масаж прави "мързеливите" мастни тъкани да работят, да преминават през по-голямо количество кръв и лимфа. В същото време мастният слой започва да се обогатява с прилично количество кислород, раздавайки продуктите на своята жизнена дейност. Тъканта започва да "диша". Добрият ток на лимфната течност осигурява доставянето на необходимите вещества в клетките и тяхното общо почистване. Системата наподобява дейностите на добре обучен хотелски персонал, където тъканите и органите са ВИП клиенти.

  Процедурата се извършва ръчно или с използване на устройства. Но същността на това не се променя - методите на влияние са специално измислени и заимствани от други масажни техники за работа с плитък слой бяла мастна тъкан. Точно там образуването на оток възниква с лека форма на целулит, увеличаване и сгъстяване на мастните клетки в по-напреднал стадий. Следователно, техниките не трябва да причиняват болка и да оставят синини. Образуването на подкожни синини ще има обратен резултат, тъй като циркулацията в засегнатите райони е затруднена.Движенията на масажиста са леки и непрекъснати. Той се опитва да покрие голяма част от тялото, за да не изтласка излишната течност в тъканите, но да го насочи към изхода. Затова техниките на масажиста са строго насочени.
  Благодарение на монотонния ефект подобрява еластичността и външния вид на кожата. В зависимост от избора на техника, този масаж може да бъде както релаксиращ, така и тонизиращ.
  Ползите от масажа се изразяват чрез:
  подобряване на качеството на капилярите и способността им да преминават кръв;
  ускоряване на лимфадренажа, изтласкване на допълнителни соли, токсични вещества от тъканите;
  подобряване на цвета и структурата на кожата;
  предотвратяване на увеличаването на мастните клетки;
  предотвратяване на растежа на мастната тъкан и образуването на бучки  от "портокалова кожа";
  приятни усещания в тялото.
  Щети от добре изпълнен масаж не може да бъде. Въпреки това, мястото на процедурата и капитанът трябва да бъдат избрани много внимателно. Не забравяйте да прочетете списъка на противопоказанията на процедурата и да не ги пренебрегвате.

  Тегове

  медицински педикюр изграждане на нокти коса бразилско изправяне къдрав сешоар фризьорство модерни кичури кичури Балаяж кичури прав сешоар техника Шатуш боядисване Прическа официална колористика Балеаж Балаяж гел SNB боя Антицелулитен масаж трайно изправяне салон за красота Омбре Прическа Омбре Боядисване боя за коса козметика масаж на цяло тяло техника Балеаж грим Шатуш разтягане на цвят техника Балаяж косъм -по-косъм Омбре Мигли косъм по косъм бразилски кератин кичури на фолио педикюр прическа мигли 3D кичури на светла коса мъжко подстригване на шапка Боб кичури на шапка кичури на тъмна коса Масажи Мъжко подстригване Грим поставяне на мигли подстригване цвят 3D и 6D ефект Russian Volume Lashes боядисване на косата салон дамски прически Изграждане на нокти възстановяване прически релаксиращ ефект Боядисване на косата тераевтичен ефект права коса Боядисване Airtouch гел лак изправяне Френски букли мигли 7D мигли Модерни видове кичури на фолио антцелулитна терапия Бронде руси кичури масаж кератин класически педикюр терапия кичури Балеаж почистванве на лице поставяне косъм по косъм нюанс Сешоар изправена коса PerlaColor маникюр дамско подстригване Jungle fever многослойно подстригване Салон за красота Мадона Life Color Plus Кичури на фолио стилизиране 10D руса Модерни прически - 2018 г след 40 г удължаване
  © 2018 SQuick. Designed By Sellacious

  Please publish modules in offcanvas position.