Посетили

  1313305
  Днес
  Вчера
  Тази седмица
  Миналата седмица
  Този месец
  Миналият месец
  Всичко
  133
  6060
  25530
  1266851
  58158
  88798
  1313305

  2020-01-19 01:21

  Антицелулитен масаж

  Какво е антицелулитен масаж, неговите характеристики, ползи и вреда
  Това е комплекс от външни процедури, насочени към нормализиране на обмяната на веществата в подкожната мастна тъкан. Този масаж прави "мързеливите" мастни тъкани да работят, да преминават през по-голямо количество кръв и лимфа. В същото време мастният слой започва да се обогатява с прилично количество кислород, раздавайки продуктите на своята жизнена дейност. Тъканта започва да "диша". Добрият ток на лимфната течност осигурява доставянето на необходимите вещества в клетките и тяхното общо почистване. Системата наподобява дейностите на добре обучен хотелски персонал, където тъканите и органите са ВИП клиенти.

  Процедурата се извършва ръчно или с използване на устройства. Но същността на това не се променя - методите на влияние са специално измислени и заимствани от други масажни техники за работа с плитък слой бяла мастна тъкан. Точно там образуването на оток възниква с лека форма на целулит, увеличаване и сгъстяване на мастните клетки в по-напреднал стадий. Следователно, техниките не трябва да причиняват болка и да оставят синини. Образуването на подкожни синини ще има обратен резултат, тъй като циркулацията в засегнатите райони е затруднена.Движенията на масажиста са леки и непрекъснати. Той се опитва да покрие голяма част от тялото, за да не изтласка излишната течност в тъканите, но да го насочи към изхода. Затова техниките на масажиста са строго насочени.
  Благодарение на монотонния ефект подобрява еластичността и външния вид на кожата. В зависимост от избора на техника, този масаж може да бъде както релаксиращ, така и тонизиращ.
  Ползите от масажа се изразяват чрез:
  подобряване на качеството на капилярите и способността им да преминават кръв;
  ускоряване на лимфадренажа, изтласкване на допълнителни соли, токсични вещества от тъканите;
  подобряване на цвета и структурата на кожата;
  предотвратяване на увеличаването на мастните клетки;
  предотвратяване на растежа на мастната тъкан и образуването на бучки  от "портокалова кожа";
  приятни усещания в тялото.
  Щети от добре изпълнен масаж не може да бъде. Въпреки това, мястото на процедурата и капитанът трябва да бъдат избрани много внимателно. Не забравяйте да прочетете списъка на противопоказанията на процедурата и да не ги пренебрегвате.

  Тегове

  релаксиращ ефект боядисване Омбре салон за красота кичури Постовяне на мигли 3D техника Шатуш на фолио Калифорнийски кичури цвят Козметични процедури салон педикюр прически техника Балеаж прав сешоар гел лак Боядисване с боя FarmaVita боядисване на косата Балеаж класически педикюр многослойно подстригване грим дамски прически кичури Балаяж модерни кичури Балаяж кичури на светла коса Салон за красота Мадона колористика масаж бразилско изправяне кичури на фолио коса Боядисване боя Шатуш нюанс права коса Кичури на фолио FarmaVita с бразилски кератин изправяне Младежки прически къдрав сешоар калифорнийски кичури изграждане на нокти кератин разтягане на цвят техника Балаяж поставяне на мигли Боядисване на косата Грим 3Д снопчета боя за коса тераевтичен ефект прическа изправена коса стилизиране Мигли косъм по косъм Модерни прически - 2018 г след 40 г косъм по косъм мигли 5D руси кичури мигли 3D гел SNB медицински педикюр косъм -по-косъм мигли кичури на тъмна коса Грим дамско подстригване Паж Масажи Keune блескяща коса кичури на шапка мъжко подстригване PerlaColor Прическа официална антицелулитна терапия бразилски кератин Антицелулитна терапия фризьорство почистванве на лице маникюр процедура Изграждане на нокти Прическа Омбре класически масаж Кичури Балеаж или Омбре Кичури на шапка Дамско подстригване трайно изправяне Бронде трайно Шатуш Сешоар мигли 7D
  © 2018 SQuick. Designed By Sellacious

  Please publish modules in offcanvas position.