Посетили

  3164060
  Днес
  Вчера
  Тази седмица
  Миналата седмица
  Този месец
  Миналият месец
  Всичко
  1921
  2240
  31263
  3101191
  73190
  125607
  3164060

  2021-04-18 13:39

  Антицелулитен масаж

  Какво е антицелулитен масаж, неговите характеристики, ползи и вреда
  Това е комплекс от външни процедури, насочени към нормализиране на обмяната на веществата в подкожната мастна тъкан. Този масаж прави "мързеливите" мастни тъкани да работят, да преминават през по-голямо количество кръв и лимфа. В същото време мастният слой започва да се обогатява с прилично количество кислород, раздавайки продуктите на своята жизнена дейност. Тъканта започва да "диша". Добрият ток на лимфната течност осигурява доставянето на необходимите вещества в клетките и тяхното общо почистване. Системата наподобява дейностите на добре обучен хотелски персонал, където тъканите и органите са ВИП клиенти.

  Процедурата се извършва ръчно или с използване на устройства. Но същността на това не се променя - методите на влияние са специално измислени и заимствани от други масажни техники за работа с плитък слой бяла мастна тъкан. Точно там образуването на оток възниква с лека форма на целулит, увеличаване и сгъстяване на мастните клетки в по-напреднал стадий. Следователно, техниките не трябва да причиняват болка и да оставят синини. Образуването на подкожни синини ще има обратен резултат, тъй като циркулацията в засегнатите райони е затруднена.Движенията на масажиста са леки и непрекъснати. Той се опитва да покрие голяма част от тялото, за да не изтласка излишната течност в тъканите, но да го насочи към изхода. Затова техниките на масажиста са строго насочени.
  Благодарение на монотонния ефект подобрява еластичността и външния вид на кожата. В зависимост от избора на техника, този масаж може да бъде както релаксиращ, така и тонизиращ.
  Ползите от масажа се изразяват чрез:
  подобряване на качеството на капилярите и способността им да преминават кръв;
  ускоряване на лимфадренажа, изтласкване на допълнителни соли, токсични вещества от тъканите;
  подобряване на цвета и структурата на кожата;
  предотвратяване на увеличаването на мастните клетки;
  предотвратяване на растежа на мастната тъкан и образуването на бучки  от "портокалова кожа";
  приятни усещания в тялото.
  Щети от добре изпълнен масаж не може да бъде. Въпреки това, мястото на процедурата и капитанът трябва да бъдат избрани много внимателно. Не забравяйте да прочетете списъка на противопоказанията на процедурата и да не ги пренебрегвате.

  Тегове

  боядисване Целулитът боя за коса гел лак техника Балеаж Балаяж блескяща коса Прическа Омбре кичури на светла коса класически масаж Омбре косъм по косъм масаж гръб яка коса мъжко подстригване Кичури на фолио Balayage дамско подстригване руски обем права коса почистванве на лице кичури Паж Модерни прически - 2018 г след 40 г бразилски кератин кичури на фолио поставяне на мигли салон за красота MADONNA мигли 3D бразилско изправяне на фолио Младежки прически косъм-по-косъм салон за красота трайно изправяне салон нюанс педикюр подстригване разтягане на цвят Шатуш стилизиране дамски прически къдрав сешоар Сешоар кичури Балаяж Гарсон Педикюр техника Шатуш 3D и 6D ефект Russian Volume Lashes Балеаж изправена коса боя модерни кичури колористика Боядисване с боя FarmaVita кичури на шапка Боядисване прически цвят медицински педикюр многослойно подстригване гел SNB Антицелулитна терапия с бразилски кератин антцелулитна терапия Изграждане на нокти кичури Балеаж мигли Постовяне на мигли 3D техника Балаяж руси кичури възстановяване изграждане на нокти прав сешоар кичури на тъмна коса Боб калифорнийски кичури прическа процедура Кичури на шапка Шатуш Грим Боядисване на косата масаж Прическа официална удължаване кафяво масаж на цяло тяло Козметични процедури мигли 5D Дамско подстригване Салон за красота Мадона Кичури на шапка салон за красота МАДОНА Боядисване Airtouch Life Color Plus Масажи
  © 2018 SQuick. Designed By Sellacious

  Please publish modules in offcanvas position.