търсене на продукт

  категории-продукти

  Посетили

  2187047
  Днес
  Вчера
  Тази седмица
  Миналата седмица
  Този месец
  Миналият месец
  Всичко
  1850
  3299
  12360
  2139891
  16983
  145952
  2187047

  2020-08-05 04:00

  Антицелулитен масаж

  Какво е антицелулитен масаж, неговите характеристики, ползи и вреда
  Това е комплекс от външни процедури, насочени към нормализиране на обмяната на веществата в подкожната мастна тъкан. Този масаж прави "мързеливите" мастни тъкани да работят, да преминават през по-голямо количество кръв и лимфа. В същото време мастният слой започва да се обогатява с прилично количество кислород, раздавайки продуктите на своята жизнена дейност. Тъканта започва да "диша". Добрият ток на лимфната течност осигурява доставянето на необходимите вещества в клетките и тяхното общо почистване. Системата наподобява дейностите на добре обучен хотелски персонал, където тъканите и органите са ВИП клиенти.

  Процедурата се извършва ръчно или с използване на устройства. Но същността на това не се променя - методите на влияние са специално измислени и заимствани от други масажни техники за работа с плитък слой бяла мастна тъкан. Точно там образуването на оток възниква с лека форма на целулит, увеличаване и сгъстяване на мастните клетки в по-напреднал стадий. Следователно, техниките не трябва да причиняват болка и да оставят синини. Образуването на подкожни синини ще има обратен резултат, тъй като циркулацията в засегнатите райони е затруднена.Движенията на масажиста са леки и непрекъснати. Той се опитва да покрие голяма част от тялото, за да не изтласка излишната течност в тъканите, но да го насочи към изхода. Затова техниките на масажиста са строго насочени.
  Благодарение на монотонния ефект подобрява еластичността и външния вид на кожата. В зависимост от избора на техника, този масаж може да бъде както релаксиращ, така и тонизиращ.
  Ползите от масажа се изразяват чрез:
  подобряване на качеството на капилярите и способността им да преминават кръв;
  ускоряване на лимфадренажа, изтласкване на допълнителни соли, токсични вещества от тъканите;
  подобряване на цвета и структурата на кожата;
  предотвратяване на увеличаването на мастните клетки;
  предотвратяване на растежа на мастната тъкан и образуването на бучки  от "портокалова кожа";
  приятни усещания в тялото.
  Щети от добре изпълнен масаж не може да бъде. Въпреки това, мястото на процедурата и капитанът трябва да бъдат избрани много внимателно. Не забравяйте да прочетете списъка на противопоказанията на процедурата и да не ги пренебрегвате.

  Тегове

  Грим цвят боядисване FarmaVita салон за красота салон за красота MADONNA гел лак коса кафяво Шатуш масаж на цяло тяло модерни кичури кичури на фолио Шатуш Прическа Омбре Омбре почистванве на лице кичури прически бразилско изправяне Балеаж къдрав сешоар гел SNB Jungle fever колористика техника Балеаж техника Шатуш блескяща коса изправена коса разтягане на цвят боя Масажи Балаяж Къдрав сешоар фризьорство Сешоар маникюр Боядисване на косата кичури Балеаж мигли 3D Модерни прически - 2018 Козметични процедури прав сешоар педикюр с гел лак Боядисване права коса салон кичури на шапка трайно изправяне Грим 3Д снопчета бразилски кератин многослойно подстригване Модерни видове кичури масаж Balayage Омбре Кичури Балеаж или Омбре класически масаж техника Балаяж косъм-по-косъм Антицелулитна терапия прическа дамски прически педикюр медицински педикюр Боб на фолио Френски букли боядисване на косата Целулитът Кичури на шапка класически педикюр кичури Балаяж руси кичури руски обем косъм по косъм подстригване кичури на светла коса кичури на тъмна коса Боядисване с боя FarmaVita боя за коса стилизиране релаксиращ ефект Кичури на фолио Паж Мъжко подстригване дамско подстригване Прическа официална Кичури на шапка масаж гръб яка Дамско подстригване Life Color Plus изграждане на нокти Младежки прически грим изправяне процедура нюанс тераевтичен ефект
  © 2018 SQuick. Designed By Sellacious

  Please publish modules in offcanvas position.