Посетили

  889757
  Днес
  Вчера
  Тази седмица
  Миналата седмица
  Този месец
  Миналият месец
  Всичко
  225
  3054
  3279
  857567
  81725
  93743
  889757

  2019-08-26 02:41

  Антицелулитен масаж

  Какво е антицелулитен масаж, неговите характеристики, ползи и вреда
  Това е комплекс от външни процедури, насочени към нормализиране на обмяната на веществата в подкожната мастна тъкан. Този масаж прави "мързеливите" мастни тъкани да работят, да преминават през по-голямо количество кръв и лимфа. В същото време мастният слой започва да се обогатява с прилично количество кислород, раздавайки продуктите на своята жизнена дейност. Тъканта започва да "диша". Добрият ток на лимфната течност осигурява доставянето на необходимите вещества в клетките и тяхното общо почистване. Системата наподобява дейностите на добре обучен хотелски персонал, където тъканите и органите са ВИП клиенти.

  Процедурата се извършва ръчно или с използване на устройства. Но същността на това не се променя - методите на влияние са специално измислени и заимствани от други масажни техники за работа с плитък слой бяла мастна тъкан. Точно там образуването на оток възниква с лека форма на целулит, увеличаване и сгъстяване на мастните клетки в по-напреднал стадий. Следователно, техниките не трябва да причиняват болка и да оставят синини. Образуването на подкожни синини ще има обратен резултат, тъй като циркулацията в засегнатите райони е затруднена.Движенията на масажиста са леки и непрекъснати. Той се опитва да покрие голяма част от тялото, за да не изтласка излишната течност в тъканите, но да го насочи към изхода. Затова техниките на масажиста са строго насочени.
  Благодарение на монотонния ефект подобрява еластичността и външния вид на кожата. В зависимост от избора на техника, този масаж може да бъде както релаксиращ, така и тонизиращ.
  Ползите от масажа се изразяват чрез:
  подобряване на качеството на капилярите и способността им да преминават кръв;
  ускоряване на лимфадренажа, изтласкване на допълнителни соли, токсични вещества от тъканите;
  подобряване на цвета и структурата на кожата;
  предотвратяване на увеличаването на мастните клетки;
  предотвратяване на растежа на мастната тъкан и образуването на бучки  от "портокалова кожа";
  приятни усещания в тялото.
  Щети от добре изпълнен масаж не може да бъде. Въпреки това, мястото на процедурата и капитанът трябва да бъдат избрани много внимателно. Не забравяйте да прочетете списъка на противопоказанията на процедурата и да не ги пренебрегвате.

  Тегове

  боя прав сешоар кичури Балеаж цвят Боядисване на косата прически процедура подстригване Шатуш Боядисване Мъжко подстригване многослойно подстригване кичури на шапка боядисване на косата грим терапия почистванве на лице техника Шатуш техника Балеаж боядисване косъм по косъм нюанс Омбре Балаяж Балеаж Прическа Омбре Модерни прически - 2018 дамско подстригване медицински педикюр бразилски кератин класически педикюр Oyster Cosmetics педикюр 3D и 6D ефект Russian Volume Lashes кичури къдрав сешоар бразилско изправяне колористика Кичури Балеаж или Омбре тераевтичен ефект Balayage мъжко подстригване прическа модерни кичури кичури на фолио трайно салон за красота права коса коса мигли 3D кафяво кичури на светла коса Паж Мигли косъм по косъм Life Color Plus калифорнийски кичури Дамско подстригване трайно изправяне Омбре Грим 3Д снопчета разтягане на цвят изправяне руси кичури масаж гръб яка Грим Гарсон Къдрав сешоар маникюр Козметични процедури на шапка класически масаж изграждане на нокти Бронде Кичури на шапка педикюр с гел лак Масажи техника Балаяж салон за красота МАДОНА Jungle fever Салон за красота Мадона кичури на тъмна коса антицелулитна терапия козметика дамски прически гел лак поставяне на мигли салон кичури Балаяж с бразилски кератин мигли боя за коса антиейдж терапия Модерни прически - 2018 г след 40 г гел SNB кератин косъм -по-косъм мигли 7D
  © 2018 SQuick. Designed By Sellacious

  Please publish modules in offcanvas position.