Посетили

  1457646
  Днес
  Вчера
  Тази седмица
  Миналата седмица
  Този месец
  Миналият месец
  Всичко
  2024
  5885
  12877
  1412932
  104097
  98402
  1457646

  2020-02-25 14:31

  Антицелулитен масаж

  Какво е антицелулитен масаж, неговите характеристики, ползи и вреда
  Това е комплекс от външни процедури, насочени към нормализиране на обмяната на веществата в подкожната мастна тъкан. Този масаж прави "мързеливите" мастни тъкани да работят, да преминават през по-голямо количество кръв и лимфа. В същото време мастният слой започва да се обогатява с прилично количество кислород, раздавайки продуктите на своята жизнена дейност. Тъканта започва да "диша". Добрият ток на лимфната течност осигурява доставянето на необходимите вещества в клетките и тяхното общо почистване. Системата наподобява дейностите на добре обучен хотелски персонал, където тъканите и органите са ВИП клиенти.

  Процедурата се извършва ръчно или с използване на устройства. Но същността на това не се променя - методите на влияние са специално измислени и заимствани от други масажни техники за работа с плитък слой бяла мастна тъкан. Точно там образуването на оток възниква с лека форма на целулит, увеличаване и сгъстяване на мастните клетки в по-напреднал стадий. Следователно, техниките не трябва да причиняват болка и да оставят синини. Образуването на подкожни синини ще има обратен резултат, тъй като циркулацията в засегнатите райони е затруднена.Движенията на масажиста са леки и непрекъснати. Той се опитва да покрие голяма част от тялото, за да не изтласка излишната течност в тъканите, но да го насочи към изхода. Затова техниките на масажиста са строго насочени.
  Благодарение на монотонния ефект подобрява еластичността и външния вид на кожата. В зависимост от избора на техника, този масаж може да бъде както релаксиращ, така и тонизиращ.
  Ползите от масажа се изразяват чрез:
  подобряване на качеството на капилярите и способността им да преминават кръв;
  ускоряване на лимфадренажа, изтласкване на допълнителни соли, токсични вещества от тъканите;
  подобряване на цвета и структурата на кожата;
  предотвратяване на увеличаването на мастните клетки;
  предотвратяване на растежа на мастната тъкан и образуването на бучки  от "портокалова кожа";
  приятни усещания в тялото.
  Щети от добре изпълнен масаж не може да бъде. Въпреки това, мястото на процедурата и капитанът трябва да бъдат избрани много внимателно. Не забравяйте да прочетете списъка на противопоказанията на процедурата и да не ги пренебрегвате.

  Тегове

  Омбре подстригване разтягане на цвят изправена коса къдрав сешоар бразилско изправяне боя за коса козметика Балаяж изграждане на нокти Шатуш кичури Балаяж Шатуш цвят медицински педикюр кичури на шапка Кичури на фолио кичури на фолио класически масаж гел SNB нюанс поставяне на мигли техника Балаяж PerlaColor мъжко подстригване Грим 3Д снопчета Френски букли прическа масаж на цяло тяло стилизиране боя кичури руси кичури модерни кичури мигли 5D Изграждане на нокти техника Балеаж коса прически прав сешоар дамски прически бразилски кератин Грим с бразилски кератин Боядисване на косата Life Color Plus фризьорство боядисване масаж гръб яка Боядисване Кичури на шапка кичури на светла коса Балеаж Салон за красота Мадона косъм-по-косъм мигли Прическа официална Прическа Омбре Къдрав сешоар педикюр с гел лак салон техника Шатуш дамско подстригване Кичури Балеаж или Омбре колористика права коса мигли 3D салон за красота Масажи възстановяване Бронде Антицелулитен масаж трайно процедура кичури на тъмна коса Целулитът Мъжко подстригване косъм по косъм кичури Балеаж на шапка удължаване трайно изправяне блескяща коса гел лак руса антиейдж терапия грим Jungle fever Младежки прически калифорнийски кичури руски обем многослойно подстригване педикюр Модерни прически - 2018 масаж Кичури на шапка Balayage маникюр изправяне
  © 2018 SQuick. Designed By Sellacious

  Please publish modules in offcanvas position.