Посетили

  480322
  Днес
  Вчера
  Тази седмица
  Миналата седмица
  Този месец
  Миналият месец
  Всичко
  1656
  6029
  16000
  452555
  40752
  58985
  480322

  2019-04-19 22:26

  Антицелулитен масаж

  Какво е антицелулитен масаж, неговите характеристики, ползи и вреда
  Това е комплекс от външни процедури, насочени към нормализиране на обмяната на веществата в подкожната мастна тъкан. Този масаж прави "мързеливите" мастни тъкани да работят, да преминават през по-голямо количество кръв и лимфа. В същото време мастният слой започва да се обогатява с прилично количество кислород, раздавайки продуктите на своята жизнена дейност. Тъканта започва да "диша". Добрият ток на лимфната течност осигурява доставянето на необходимите вещества в клетките и тяхното общо почистване. Системата наподобява дейностите на добре обучен хотелски персонал, където тъканите и органите са ВИП клиенти.

  Процедурата се извършва ръчно или с използване на устройства. Но същността на това не се променя - методите на влияние са специално измислени и заимствани от други масажни техники за работа с плитък слой бяла мастна тъкан. Точно там образуването на оток възниква с лека форма на целулит, увеличаване и сгъстяване на мастните клетки в по-напреднал стадий. Следователно, техниките не трябва да причиняват болка и да оставят синини. Образуването на подкожни синини ще има обратен резултат, тъй като циркулацията в засегнатите райони е затруднена.Движенията на масажиста са леки и непрекъснати. Той се опитва да покрие голяма част от тялото, за да не изтласка излишната течност в тъканите, но да го насочи към изхода. Затова техниките на масажиста са строго насочени.
  Благодарение на монотонния ефект подобрява еластичността и външния вид на кожата. В зависимост от избора на техника, този масаж може да бъде както релаксиращ, така и тонизиращ.
  Ползите от масажа се изразяват чрез:
  подобряване на качеството на капилярите и способността им да преминават кръв;
  ускоряване на лимфадренажа, изтласкване на допълнителни соли, токсични вещества от тъканите;
  подобряване на цвета и структурата на кожата;
  предотвратяване на увеличаването на мастните клетки;
  предотвратяване на растежа на мастната тъкан и образуването на бучки  от "портокалова кожа";
  приятни усещания в тялото.
  Щети от добре изпълнен масаж не може да бъде. Въпреки това, мястото на процедурата и капитанът трябва да бъдат избрани много внимателно. Не забравяйте да прочетете списъка на противопоказанията на процедурата и да не ги пренебрегвате.

  Тегове

  Шатуш поставяне на мигли Мигли косъм по косъм прически разтягане на цвят руси кичури Балаяж PerlaColor боя прав сешоар Омбре кичури масаж гръб яка Антицелулитен масаж Кичури на фолио масаж на цяло тяло Модерни прически - 2018 г след 40 г Балеаж маникюр Боядисване кичури Балаяж Шатуш къдрав сешоар Грим 3Д снопчета трайно изправяне стилизиране изправена коса мигли 3D нюанс Боядисване на косата цвят колористика грим боя за коса Бронде техника Балеаж антицелулитна терапия антцелулитна терапия Прическа официална техника Балаяж бразилско изправяне масаж изправяне Мъжко подстригване възстановяване педикюр Кичури на фолио салон за красота Грим подстригване кичури на фолио Дамско подстригване коса Keune почистванве на лице права коса многослойно подстригване класически масаж Прическа Омбре техника Шатуш гел SNB кичури на светла коса с бразилски кератин кичури на шапка дамско подстригване Боб прическа косъм по косъм боядисване на косата калифорнийски кичури бразилски кератин салон боядисване медицински педикюр Антицелулитна терапия Френски букли салон за красота MADONNA релаксиращ ефект Гарсон мъжко подстригване мигли Козметични процедури гел лак Кичури на шапка кичури на тъмна коса Салон за красота Мадона Сешоар Кичури Балеаж или Омбре модерни кичури руски обем руса мигли 7D Jungle fever антиейдж терапия Калифорнийски кичури дамски прически педикюр с гел лак косъм -по-косъм
  © 2018 SQuick. Designed By Sellacious

  Please publish modules in offcanvas position.