търсене на продукт

  категории-продукти

  Посетили

  2474912
  Днес
  Вчера
  Тази седмица
  Миналата седмица
  Този месец
  Миналият месец
  Всичко
  694
  3787
  9816
  2428002
  82954
  108888
  2474912

  2020-10-21 16:10

  Антицелулитен масаж

  Какво е антицелулитен масаж, неговите характеристики, ползи и вреда
  Това е комплекс от външни процедури, насочени към нормализиране на обмяната на веществата в подкожната мастна тъкан. Този масаж прави "мързеливите" мастни тъкани да работят, да преминават през по-голямо количество кръв и лимфа. В същото време мастният слой започва да се обогатява с прилично количество кислород, раздавайки продуктите на своята жизнена дейност. Тъканта започва да "диша". Добрият ток на лимфната течност осигурява доставянето на необходимите вещества в клетките и тяхното общо почистване. Системата наподобява дейностите на добре обучен хотелски персонал, където тъканите и органите са ВИП клиенти.

  Процедурата се извършва ръчно или с използване на устройства. Но същността на това не се променя - методите на влияние са специално измислени и заимствани от други масажни техники за работа с плитък слой бяла мастна тъкан. Точно там образуването на оток възниква с лека форма на целулит, увеличаване и сгъстяване на мастните клетки в по-напреднал стадий. Следователно, техниките не трябва да причиняват болка и да оставят синини. Образуването на подкожни синини ще има обратен резултат, тъй като циркулацията в засегнатите райони е затруднена.Движенията на масажиста са леки и непрекъснати. Той се опитва да покрие голяма част от тялото, за да не изтласка излишната течност в тъканите, но да го насочи към изхода. Затова техниките на масажиста са строго насочени.
  Благодарение на монотонния ефект подобрява еластичността и външния вид на кожата. В зависимост от избора на техника, този масаж може да бъде както релаксиращ, така и тонизиращ.
  Ползите от масажа се изразяват чрез:
  подобряване на качеството на капилярите и способността им да преминават кръв;
  ускоряване на лимфадренажа, изтласкване на допълнителни соли, токсични вещества от тъканите;
  подобряване на цвета и структурата на кожата;
  предотвратяване на увеличаването на мастните клетки;
  предотвратяване на растежа на мастната тъкан и образуването на бучки  от "портокалова кожа";
  приятни усещания в тялото.
  Щети от добре изпълнен масаж не може да бъде. Въпреки това, мястото на процедурата и капитанът трябва да бъдат избрани много внимателно. Не забравяйте да прочетете списъка на противопоказанията на процедурата и да не ги пренебрегвате.

  Тегове

  Боядисване фризьорство Балеаж Боядисване на косата Шатуш Прическа Омбре техника Балеаж Омбре модерни кичури мигли 7D салон за красота MADONNA Шатуш кичури Балеаж прав сешоар кичури Балаяж класически масаж Калифорнийски кичури кичури боя за коса цвят релаксиращ ефект Мигли косъм по косъм салон трайно изправяне кичури на шапка трайно изправяне педикюр косъм по косъм техника Балаяж кичури на фолио класически педикюр салон за красота мигли 3D Jungle fever Антицелулитна терапия Балаяж Целулитът прическа почистванве на лице разтягане на цвят права коса Паж на фолио Боядисване с боя FarmaVita коса мигли 5D Keune Младежки прически бразилски кератин техника Шатуш Боб Russian Volume Lashes терапия Омбре медицински педикюр гел лак 3D и 6D ефект Грим 3Д снопчета Постовяне на мигли 3D кератин многослойно подстригване мъжко подстригване Френски букли тераевтичен ефект руски обем поставяне на мигли боядисване подстригване Кичури Балеаж или Омбре Изграждане на нокти Грим кичури на тъмна коса Кичури на шапка косъм -по-косъм дамски прически кичури на светла коса кафяво руса къдрав сешоар калифорнийски кичури нюанс Къдрав сешоар педикюр с гел лак колористика Антицелулитен масаж Бронде бразилско изправяне Кичури на фолио стилизиране мигли Oyster Cosmetics Гарсон салон за красота МАДОНА руси кичури Кичури на фолио прически Balayage Педикюр
  © 2018 SQuick. Designed By Sellacious

  Please publish modules in offcanvas position.