Посетили

  3709580
  Днес
  Вчера
  Тази седмица
  Миналата седмица
  Този месец
  Миналият месец
  Всичко
  778
  3940
  9992
  3687122
  52835
  59777
  3709580

  2021-10-28 12:16

  Боядисване на косата - Балаяж, Омбре, Шатуш и други модерни видове

  Боядисване на косата - Балаяж, Омбре, Шатуш и други модерни видове

  Как да изберем цвят и боя

  Темата - Оцветяването на косата включва много методи и технологии. Осветление, тониране, отделяне, подчертаване, потъмняване на корените и припокриване на сива коса. Нови методи за разтягане на цветовете - Балаяж, Шатуш и Омбре. Просто изберете.

  Когато избирате метод и боя, не се случва рядко да възникне въпросът - подходящ ли е този цвят? Как да направите плавен преход от тъмно към светло. Мога ли да направя стречинг боя. Как да премахнете червенина след изсветляване или как да матирате изсветлената коса. Какво е модерно тази година. Да поговорим подробно.

  Модерно боядисване 2019 - стилни тенденции и новости

  През 2019 г. синьо-черното вече не е от значение. По този начин фризьорите ви съветват да се откажете, като изберете черно с пурпурно или червено подчертание. Кестен и русото са популярни. В модата на светли цветове. Важно е да се отбележи, че през 2019 г. жълтият подтекст вече е моветон. На модата е блонд русо и изчистен, защото с примес тяой изглежда разхвърлян и евтин.

  Сивото тониране губи почвата. Този цвят визуално добавя възраст. Смяната дойде платинена руса. Изглежда скъп и добре поддържан. Допуска се и използването на сребрист пепел. Получаване на чисто платине без загуба е възможно само в салон, изисква умения и опит. На собствениците на червена коса се препоръчва да извършват процедурата за обезцветяване/изрусяване/ до ниво 10 на началните етапи. Ако не следвате този алгоритъм, ще се появи жълто.На върха на популярността този сезон ще бъде ягода и пясъчна блондинка. Такива нюанси са в състояние да направят външния вид мек и в същото време ярък. За блондинки, фризьорите препоръчват използването на оцветяване. Студените нюанси са популярни през 2018 година. Скъпоценни направления. Светлолилави, платинени сребърни и ягодови нюанси ще помогнат да се подчертае изображението.

  За да следвате тенденциите тази пролет и лято, изберете златисто-червено, червено-червено, бронзово, гласе кафе, кафяв кафяв и тъмна канела.Какъв цвят да боядисвате косата си - изборът зависи от вида цвят

  Преди боядисване е по-добре да се консултирате със стилист или сами да определите вида на външния вид. В зависимост от цвета на очите и чертите на лицето, се избира успешна комбинация. Има четири вида външен вид - пролет, лято, есен и зима.

   

  За пролетта представители на индустрията на модата и красотата съветват да изберат светъл цвят. Подходящ за оцветяване - златисто жълто, бежово, лен. Можете да изберете светлокафяв и карамелен цвят.

  Цветен тип Лятото предполага студени нюанси. Тук ще се получи светлокафяв оттенък, пепеляво-руса и пепелнокафяв цвят.

  Топли тонове са типични за есента. Фризьорите препоръчват оцветяване в червено, кестен, огнена мед и тъмно кафяво.

  Зимата е студен вид. За да промените изображението, изберете злато, мед и червено-кафяво.

  Тъмният естествен цвят на косата, ако е променен на светлина, изисква предварително осветление. В тази ситуация е по-добре да се консултирате с майстор в козметичен салон. Собствениците на леки къдрици могат безопасно да експериментират с нюанси без предварително изясняване. При избора на стил е по-добре да се съсредоточите върху значението в ежедневния и бизнес живот. Оцветяването на отделни нишки в ярки и ярки цветове не е подходящо за жени, които посещават много официални събития.Омбре боядисване - на тъмна и светла коса

  Оцветяване в 2-3 цвята едновременно - тенденцията на сезона. Като опция, оцветяване в стила на ombre. С този подход преходът от един цвят към друг. Разтягането на цвета помага за гладкото нарастване на тъмните корени в ярки краища.

   

  За собствениците на тъмни къдрици, за прилагането на ombre техника, е по-добре да се използва топла цветова схема. Каштан, шоколад, злато, светло кафяв цвят ще играят на къдриците, когато светлината удари. Осветляващата паста, без използването на нюанс след това, също създава модерен ефект.

   

  Подходящи са момичета със светли къдрици, с техниката на омбре - перлена, пепелява, ягода. За светлите блондинки колористите препоръчват използването на платинени нюанси.

  Техника  Балаяж

  Оцветяването в техниката на Балаяж е подобно на техниката Ombre. Единствената разлика е, че преходът на тона е създаден внимателно, без ясни граници. Балеаж  направи на естествен цвят, и след тонизиране в модерен нюанс.

   

  Изпълнението на техниката Балаяж на тъмни къдрици въвежда нюанси. За брюнетки стилистите препоръчват осветяване на върховете с 1-2 тона. Цвят кестен или кафяв, по-добре от други. Благодарение на оцветяването в светли цветове, къдриците получават допълнителен обем и дълбочина на цвета.

   

  В техниката Балаяж за светлокафяв цвят, си заслужава да изберете светли тонове, по-високи с 1-2 нива на естествения цвят. Ако е естествено тъмно руса, изберете средна или светла руса с цветови нюанси - пепел, сандър, розово.Оцветяване на Шатуш

  Разтеглянето на цветовете в техниката на Шатуш създава безопасен преход. Капитанът създава купчина в базалната зона и нанася върху нея изчистител. Косата, събрана в купчина, не е равномерно осветена - без ясни граници. Резултатът е плавен преход на тона. В основата - използването на естествени нюанси. Ефектът често се създава, сякаш къдриците са изгорени на слънце. За оцветяване се прилагат избелващи смеси. След тонирана боя върху 1,5% оксиди или с помощта на тонизиращи балсами.

  При избора на багрила за тъмна коса, колористите препоръчват близки тонове на естествената. Цветовите нюанси трябва да се движат гладко от едно към друго. Същото се отнася и за собствениците на светла коса.Сложно оцветяване

  За комплексно оцветяване се използват 2-3 нюанса едновременно за промяна на изображението. Така цвят се разкрива, подчертава външната красота и естествената сянка на косата. Тигровото око, оцветяването на пикселите, шатуш, балайаж и 3D оцветяване са популярни сред сложните тониращи техники.

   

  Техники за тигрово око и 3D оцветяване ще бъдат популярни през този сезон. Това се дължи на новостта и сложността на технологичните показатели.Творческо оцветяване

  В творческата техника се използват нестандартни идеи. Стилистите създават необичайно и ярко изображение. Така че жените се обръщат в една следа. Само смели дами решават творческите промени. Красотата в тази техника е по-добра в салоните за красота.

  Креативното тониране ще бъде подходящо за собствениците на къси прически. На дългите къдрици може да се създаде шедьовър. По този начин ще се подчертаят привлекателните характеристики на външния вид. Компетентен фризьор-колорист прикрива крехките направления, премахва разцепващите се краища. Правилното оцветяване придава на косата визуален обем, къдриците стават живи.

  Термо боя за коса - какво е

  Тази техника използва боя, която реагира на промените в температурата. Под влияние на горещия въздух косата променя сянката. Разработи такава боядисана компания The Unseen. Основата на багрилото се състои от термохромни пигменти. Компонентите са нетоксични, тъй като веществата са в специална полимерна матрица. Единственият недостатък на термично оцветяване - оцветяващият елемент бързо се измива при измиване на главата. Ето защо, след оцветяване на къдрици се препоръчва да се измие в хладка вода.

   

  Разтягане на цветовете - на тъмно и светло

  За да опънете цвят означава да направите плавен преход от един цвят към друг. Техник изпълнява много.

  Каква техника да избере, решава капитанът, след като обсъди с клиента желания резултат. Тенденцията от последните сезони е ефектът от изгоряла коса. Направленията са подчертани по линията на ръба, лицето и краищата.Термо боя за коса - какво е

  Тази техника използва боя, която реагира на промените в температурата. Под влияние на горещия въздух косата променя сянката. Разработи такава боядисана компания The Unseen. Основата на багрилото се състои от термохромни пигменти. Компонентите са нетоксични, тъй като веществата са в специална полимерна матрица. Единственият недостатък на термично оцветяване - оцветяващият елемент бързо се измива при измиване на главата. Ето защо, след оцветяване на къдрици се препоръчва да се измие в хладка вода.Как да боядисвате косата с къна: видове къна и противопоказания

  За тези, които обичат натурални козметични продукти и домашни грижи, използването на къна ще свърши работа. Това е вещество с естествен произход. С правилната употреба, структурата на косата става по-силна.

  Боядисване на косата - модни идеи

  За промяна на цвета -  подходяща ombre или balayazh техника. Изборът на цвят и техника оказва влияние върху стила. Естественият цвят си струва да се подчертае с помощта на осветлението с 1-2 тона по-светло от естественото.3D боя за коса

  Разликата между 3D техниката е, че резултатите от процедурата показват отблясъци върху косата, когато слънчевата светлина го удари. Прическата получава здрав блестящ поглед. Тази техника на тониране подчертава сянката, която момичетата възлагат на природата. Процедурата се извършва изключително в салони за красота. Оцветяването прави майстор-колорист. 3D технологията е приложима както за тъмни, така и за светли къдрици. В два варианта, акцентите ще бъдат благоприятно допълнение към косата.Двойно оцветяване на косата

  Към оцветяването в два цвята са включени - Шатуш, балайаж, маскеш, подчертаване, частична или зонална живопис. Двойното тониране се използва за създаване на дълбочина и визуален обем.

  Двойното оцветяване често се използва от холивудските звезди. При оцветяване багрилото се нанася върху отделни нишки. Техниката зависи от ефекта, който се изисква от процедурата.

  Тъмни нюанси

  Тъмният тон придава обем на косата. Стилистите съветват момичетата, които преживяват поради недостатъчния обем на къдрици, боядисани в кестеняви тонове. Кестен, кафяво или брюнетка отиват при мнозинството. Пепел или златист оттенък на тъмен цвят помага да се регулира цвета на кожата.

  За студени тонове - пепел и естествени нюанси. За топла кожа - златен и червен оттенък.По-рано избелена коса с основа в корените на 7-8. За тониране са избрани бди  Wella 7/89 и 8/81 с 9% активатор.

   

  Как да премахнем жълтенето от косата след боядисване

  Оттенъчните шампоани и балсами ще помогнат за премахване на жълтеникавостта след неуспешно осветление или тонизиране. Тониците се използват за поддържане на студени нюанси. За да се запази пепелният ефект, редовно се използват нюанси.

   

  Друг начин е да се свържете с колориста в салона за повторно оцветяване. Нишките са олекотени и след това пребоядисани в желания цвят.

  Тегове

  нюанс педикюр Балеаж Паж Боядисване техника Шатуш Боядисване с боя FarmaVita мигли Балаяж трайно изправяне прав сешоар 10D салон Дамско подстригване прически гел лак Постовяне на мигли 3D дамски прически Антицелулитен масаж FarmaVita техника Балаяж маникюр педикюр с гел лак Шатуш масаж гръб яка кичури на фолио на фолио многослойно подстригване коса дамско подстригване Омбре кичури салон за красота МАДОНА кератин Салон за красота Мадона Козметични процедури Мъжко подстригване бразилски кератин Къдрав сешоар Боядисване на косата боядисване кичури Балаяж руси кичури блескяща коса косъм по косъм къдрав сешоар медицински педикюр Грим салон за красота MADONNA Шатуш колористика мигли 5D гел SNB боя Омбре салон за красота техника Балеаж боядисване на косата Russian Volume Lashes права коса Сешоар боя за коса Мигли косъм по косъм Антицелулитна терапия Боядисване Airtouch подстригване цвят кичури на шапка на шапка калифорнийски кичури грим масаж Прическа Омбре прическа Balayage бразилско изправяне кичури на тъмна коса кичури Балеаж Бронде изправена коса Младежки прически модерни кичури класически масаж поставяне на мигли руса мигли 3D Life Color Plus Педикюр терапия Прическа официална мъжко подстригване Грим 3Д снопчета Френски букли мигли 7D кичури на светла коса с бразилски кератин поставяне кафяво Калифорнийски кичури
  © 2018 SQuick. Designed By Sellacious

  Please publish modules in offcanvas position.