Посетили

  4001059
  Днес
  Вчера
  Тази седмица
  Миналата седмица
  Този месец
  Миналият месец
  Всичко
  1022
  2608
  7341
  3980053
  31277
  69348
  4001059

  2022-05-18 09:53

  Боядисване Airtouch

   
  Съвременната индустрия за красота предлага много нови интересни технологии за боядисване на коса. Един от най-популярните е Airtouch.
  Тази картина изглежда красиво както на светли, така и на тъмни нишки. Той включва редица нюанси при изпълнението, така че е по-добре да го поверите на професионалист.
  Метод на оцветяване
  Името Airtouch има логично обяснение. В превод това означава „докосване на въздуха“. Същността на метода се крие в първоначалното действие на студения въздух на сешоара върху всяка боядисана нишка коса.Тази техника ви позволява да отсеете къси, слаби и непокорни нишки от избраната част на косата. След пресяването на излишните косми, останалите се боядисват в необходимия нюанс или се изсветляват. Техниката може да се изпълнява както върху боядисана, така и върху естествена коса. За да се осигури естествен ефект, масата на косата е разделена на няколко зони. Те се разпределят по нишките. В резултат на това около 30-50% от косата е боядисана от цялата глава на косата.
  Тайни на нанасяне на боя За да получите очаквания резултат, боядисването се извършва по специална технология. В допълнение към действието на сешоара върху нишките има и редица нюанси: Преди боядисване нишките се сортират и избират. За да получите красиво оцветяване, трябва да вземете кичури с ширина не повече от сантиметър. Техниката включва само повърхностен контакт на косата с боята. Задачата на майстора е да рисува вертикално само горната част. Съветите се обработват по-внимателно. Те са олекотени с 8 тона. За да се създаде наситен цвят, се използва фолио, с което майсторът обвива нишките след нанасяне на боя върху тях. Няколко цвята могат да се използват едновременно, образувайки една композиция. Каква боя се използва за Airtouh
  Инструментът е избран, като се вземат предвид желаният резултат и характеристиките на цветовия тип на клиента. Съвременните тенденции също играят роля. Сребърни и пепелни цветове са от значение. За изсветляване и промяна на цвета се използват нежни багрила. За блондинките се използват тониращи агенти за неутрализиране на жълтеникавостта. Коректор с лилав или син тон може да бъде полезен за премахване на жълтеникавостта и придаване на красив пепеляв подтон. Справка. За изсветляване се използва боя със сянка по-висока от 8, за потъмняване на корените - 4-6 нюанса. Ombre, стандартни кичури и Airtouch: каква е разликата Същността на оцветяването на ombre е в плавен плавен преход от тъмни корени към светли краища или обратно. В този случай се третира цялата коса или само долната част от нея. С Airtouch нишките се оцветяват селективно. Оцветяването е нежно, тъй като в него не участват слаби и тънки косми. Техниката въздушно докосване е подобна на класическото подчертаване. Но последното обикновено се получава с по-голям контраст и методът за разделяне на кичури със сешоар не се използва.

  Тегове

  калифорнийски кичури възстановяване кичури модерни кичури права коса Гарсон Дамско подстригване Кичури на фолио Балаяж коса Балеаж кичури на тъмна коса нюанс техника Шатуш Омбре мъжко подстригване косъм-по-косъм изграждане на нокти Боядисване бразилско изправяне Прическа Омбре кичури на фолио педикюр дамско подстригване косъм по косъм Къдрав сешоар многослойно подстригване FarmaVita мигли 7D гел SNB класически масаж Педикюр техника Балеаж бразилски кератин кичури Балаяж Младежки прически Шатуш салон фризьорство Антицелулитен масаж кичури на светла коса почистване на лице прически грим боя на шапка прическа Life Color Plus колористика къдрав сешоар поставяне на мигли кичури Балеаж Боядисване на косата почистванве на лице Кичури Балеаж или Омбре Козметични процедури салон за красота изправена коса Боядисване с боя FarmaVita класически педикюр руса Мигли косъм по косъм боядисване боя за коса подстригване цвят мигли 3D техника Балаяж трайно изправяне Кичури на фолио Прическа официална Модерни видове кичури релаксиращ ефект трайно масаж гръб яка Грим 3Д снопчета разтягане на цвят медицински педикюр Мъжко подстригване педикюр с гел лак 10D удължаване масаж Боядисване Airtouch Бронде Изграждане на нокти Масажи Калифорнийски кичури кичури на шапка Боб Сешоар 3D и 6D ефект Russian Volume Lashes PerlaColor изправяне Постовяне на мигли 3D поставяне Антицелулитна терапия боядисване на косата
  © 2018 SQuick. Designed By Sellacious

  Please publish modules in offcanvas position.