Посетили

  3448129
  Днес
  Вчера
  Тази седмица
  Миналата седмица
  Този месец
  Миналият месец
  Всичко
  1422
  4105
  20527
  3391356
  77764
  151601
  3448129

  2021-06-18 20:43

  Боядисване Airtouch

   
  Съвременната индустрия за красота предлага много нови интересни технологии за боядисване на коса. Един от най-популярните е Airtouch.
  Тази картина изглежда красиво както на светли, така и на тъмни нишки. Той включва редица нюанси при изпълнението, така че е по-добре да го поверите на професионалист.
  Метод на оцветяване
  Името Airtouch има логично обяснение. В превод това означава „докосване на въздуха“. Същността на метода се крие в първоначалното действие на студения въздух на сешоара върху всяка боядисана нишка коса.Тази техника ви позволява да отсеете къси, слаби и непокорни нишки от избраната част на косата. След пресяването на излишните косми, останалите се боядисват в необходимия нюанс или се изсветляват. Техниката може да се изпълнява както върху боядисана, така и върху естествена коса. За да се осигури естествен ефект, масата на косата е разделена на няколко зони. Те се разпределят по нишките. В резултат на това около 30-50% от косата е боядисана от цялата глава на косата.
  Тайни на нанасяне на боя За да получите очаквания резултат, боядисването се извършва по специална технология. В допълнение към действието на сешоара върху нишките има и редица нюанси: Преди боядисване нишките се сортират и избират. За да получите красиво оцветяване, трябва да вземете кичури с ширина не повече от сантиметър. Техниката включва само повърхностен контакт на косата с боята. Задачата на майстора е да рисува вертикално само горната част. Съветите се обработват по-внимателно. Те са олекотени с 8 тона. За да се създаде наситен цвят, се използва фолио, с което майсторът обвива нишките след нанасяне на боя върху тях. Няколко цвята могат да се използват едновременно, образувайки една композиция. Каква боя се използва за Airtouh
  Инструментът е избран, като се вземат предвид желаният резултат и характеристиките на цветовия тип на клиента. Съвременните тенденции също играят роля. Сребърни и пепелни цветове са от значение. За изсветляване и промяна на цвета се използват нежни багрила. За блондинките се използват тониращи агенти за неутрализиране на жълтеникавостта. Коректор с лилав или син тон може да бъде полезен за премахване на жълтеникавостта и придаване на красив пепеляв подтон. Справка. За изсветляване се използва боя със сянка по-висока от 8, за потъмняване на корените - 4-6 нюанса. Ombre, стандартни кичури и Airtouch: каква е разликата Същността на оцветяването на ombre е в плавен плавен преход от тъмни корени към светли краища или обратно. В този случай се третира цялата коса или само долната част от нея. С Airtouch нишките се оцветяват селективно. Оцветяването е нежно, тъй като в него не участват слаби и тънки косми. Техниката въздушно докосване е подобна на класическото подчертаване. Но последното обикновено се получава с по-голям контраст и методът за разделяне на кичури със сешоар не се използва.

  Тегове

  педикюр техника Шатуш коса разтягане на цвят боя за коса подстригване кичури техника Балаяж къдрав сешоар прически салон за красота МАДОНА кичури Балаяж Keune кичури на фолио Целулитът салон мигли Боядисване на косата Шатуш нюанс Балаяж права коса кичури на тъмна коса възстановяване модерни кичури бразилско изправяне медицински педикюр Козметични процедури техника Балеаж бразилски кератин Боядисване Russian Volume Lashes Шатуш косъм по косъм антицелулитна терапия многослойно подстригване мигли 3D Френски букли Мъжко подстригване дамско подстригване колористика прав сешоар на фолио Антицелулитна терапия Омбре изправена коса Прическа Омбре Дамско подстригване боядисване Балеаж FarmaVita Мигли косъм по косъм Кичури на шапка цвят маникюр кичури на светла коса боядисване на косата Паж поставяне на мигли 10D гел SNB грим мигли 5D класически масаж почистване на лице боя тераевтичен ефект Омбре процедура Грим 3Д снопчета Грим кичури на шапка Balayage прическа салон за красота мъжко подстригване масаж изграждане на нокти Педикюр Кичури на шапка Къдрав сешоар трайно изправяне калифорнийски кичури кератин Боб руса дамски прически Боядисване Airtouch Боядисване с боя FarmaVita удължаване Прическа официална Антицелулитен масаж на шапка кичури Балеаж стилизиране косъм-по-косъм почистванве на лице Гарсон Life Color Plus
  © 2018 SQuick. Designed By Sellacious

  Please publish modules in offcanvas position.