Посетили

  3709580
  Днес
  Вчера
  Тази седмица
  Миналата седмица
  Този месец
  Миналият месец
  Всичко
  778
  3940
  9992
  3687122
  52835
  59777
  3709580

  2021-10-28 12:16

  Боядисване Airtouch

   
  Съвременната индустрия за красота предлага много нови интересни технологии за боядисване на коса. Един от най-популярните е Airtouch.
  Тази картина изглежда красиво както на светли, така и на тъмни нишки. Той включва редица нюанси при изпълнението, така че е по-добре да го поверите на професионалист.
  Метод на оцветяване
  Името Airtouch има логично обяснение. В превод това означава „докосване на въздуха“. Същността на метода се крие в първоначалното действие на студения въздух на сешоара върху всяка боядисана нишка коса.Тази техника ви позволява да отсеете къси, слаби и непокорни нишки от избраната част на косата. След пресяването на излишните косми, останалите се боядисват в необходимия нюанс или се изсветляват. Техниката може да се изпълнява както върху боядисана, така и върху естествена коса. За да се осигури естествен ефект, масата на косата е разделена на няколко зони. Те се разпределят по нишките. В резултат на това около 30-50% от косата е боядисана от цялата глава на косата.
  Тайни на нанасяне на боя За да получите очаквания резултат, боядисването се извършва по специална технология. В допълнение към действието на сешоара върху нишките има и редица нюанси: Преди боядисване нишките се сортират и избират. За да получите красиво оцветяване, трябва да вземете кичури с ширина не повече от сантиметър. Техниката включва само повърхностен контакт на косата с боята. Задачата на майстора е да рисува вертикално само горната част. Съветите се обработват по-внимателно. Те са олекотени с 8 тона. За да се създаде наситен цвят, се използва фолио, с което майсторът обвива нишките след нанасяне на боя върху тях. Няколко цвята могат да се използват едновременно, образувайки една композиция. Каква боя се използва за Airtouh
  Инструментът е избран, като се вземат предвид желаният резултат и характеристиките на цветовия тип на клиента. Съвременните тенденции също играят роля. Сребърни и пепелни цветове са от значение. За изсветляване и промяна на цвета се използват нежни багрила. За блондинките се използват тониращи агенти за неутрализиране на жълтеникавостта. Коректор с лилав или син тон може да бъде полезен за премахване на жълтеникавостта и придаване на красив пепеляв подтон. Справка. За изсветляване се използва боя със сянка по-висока от 8, за потъмняване на корените - 4-6 нюанса. Ombre, стандартни кичури и Airtouch: каква е разликата Същността на оцветяването на ombre е в плавен плавен преход от тъмни корени към светли краища или обратно. В този случай се третира цялата коса или само долната част от нея. С Airtouch нишките се оцветяват селективно. Оцветяването е нежно, тъй като в него не участват слаби и тънки косми. Техниката въздушно докосване е подобна на класическото подчертаване. Но последното обикновено се получава с по-голям контраст и методът за разделяне на кичури със сешоар не се използва.

  Тегове

  техника Шатуш кичури Балеаж руси кичури трайно изправяне мигли 3D кичури Балаяж цвят Шатуш салон за красота тераевтичен ефект Боб прическа Прическа официална салон за красота МАДОНА разтягане на цвят почистванве на лице калифорнийски кичури къдрав сешоар колористика изправяне кичури на фолио Боядисване кератин на шапка кичури на шапка бразилски кератин нюанс техника Балеаж техника Балаяж права коса Шатуш салон боя за коса боядисване Jungle fever Модерни прически - 2018 г след 40 г медицински педикюр Омбре боя Антицелулитен масаж коса косъм по косъм релаксиращ ефект подстригване трайно възстановяване Балаяж стилизиране кичури на светла коса кичури Балеаж масаж Кичури на шапка прав сешоар модерни кичури Прическа Омбре косъм -по-косъм маникюр 3D и 6D ефект Russian Volume Lashes класически масаж терапия масаж на цяло тяло Салон за красота Мадона антцелулитна терапия педикюр класически педикюр Кичури на фолио изправена коса Къдрав сешоар PerlaColor фризьорство Модерни видове кичури масаж гръб яка поставяне на мигли Кичури на шапка многослойно подстригване бразилско изправяне 10D Боядисване с боя FarmaVita кичури на тъмна коса Грим антиейдж терапия Keune прически поставяне мигли 7D Постовяне на мигли 3D Life Color Plus дамско подстригване Педикюр Изграждане на нокти косъм-по-косъм Бронде Мигли косъм по косъм мигли грим Антицелулитна терапия Целулитът
  © 2018 SQuick. Designed By Sellacious

  Please publish modules in offcanvas position.