Посетили

  4296483
  Днес
  Вчера
  Тази седмица
  Миналата седмица
  Този месец
  Миналият месец
  Всичко
  2540
  11217
  15015
  4266548
  65459
  67448
  4296483

  2022-09-27 22:03

  Боядисване Airtouch

   
  Съвременната индустрия за красота предлага много нови интересни технологии за боядисване на коса. Един от най-популярните е Airtouch.
  Тази картина изглежда красиво както на светли, така и на тъмни нишки. Той включва редица нюанси при изпълнението, така че е по-добре да го поверите на професионалист.
  Метод на оцветяване
  Името Airtouch има логично обяснение. В превод това означава „докосване на въздуха“. Същността на метода се крие в първоначалното действие на студения въздух на сешоара върху всяка боядисана нишка коса.Тази техника ви позволява да отсеете къси, слаби и непокорни нишки от избраната част на косата. След пресяването на излишните косми, останалите се боядисват в необходимия нюанс или се изсветляват. Техниката може да се изпълнява както върху боядисана, така и върху естествена коса. За да се осигури естествен ефект, масата на косата е разделена на няколко зони. Те се разпределят по нишките. В резултат на това около 30-50% от косата е боядисана от цялата глава на косата.
  Тайни на нанасяне на боя За да получите очаквания резултат, боядисването се извършва по специална технология. В допълнение към действието на сешоара върху нишките има и редица нюанси: Преди боядисване нишките се сортират и избират. За да получите красиво оцветяване, трябва да вземете кичури с ширина не повече от сантиметър. Техниката включва само повърхностен контакт на косата с боята. Задачата на майстора е да рисува вертикално само горната част. Съветите се обработват по-внимателно. Те са олекотени с 8 тона. За да се създаде наситен цвят, се използва фолио, с което майсторът обвива нишките след нанасяне на боя върху тях. Няколко цвята могат да се използват едновременно, образувайки една композиция. Каква боя се използва за Airtouh
  Инструментът е избран, като се вземат предвид желаният резултат и характеристиките на цветовия тип на клиента. Съвременните тенденции също играят роля. Сребърни и пепелни цветове са от значение. За изсветляване и промяна на цвета се използват нежни багрила. За блондинките се използват тониращи агенти за неутрализиране на жълтеникавостта. Коректор с лилав или син тон може да бъде полезен за премахване на жълтеникавостта и придаване на красив пепеляв подтон. Справка. За изсветляване се използва боя със сянка по-висока от 8, за потъмняване на корените - 4-6 нюанса. Ombre, стандартни кичури и Airtouch: каква е разликата Същността на оцветяването на ombre е в плавен плавен преход от тъмни корени към светли краища или обратно. В този случай се третира цялата коса или само долната част от нея. С Airtouch нишките се оцветяват селективно. Оцветяването е нежно, тъй като в него не участват слаби и тънки косми. Техниката въздушно докосване е подобна на класическото подчертаване. Но последното обикновено се получава с по-голям контраст и методът за разделяне на кичури със сешоар не се използва.

  Тегове

  медицински педикюр прическа техника Шатуш почистване на лице грим нюанс Балеаж кичури Балаяж Кичури на фолио Козметични процедури кичури на шапка трайно изправяне мигли 5D дамски прически техника Балаяж гел лак изправяне бразилски кератин антцелулитна терапия боя почистванве на лице косъм по косъм Боядисване косъм-по-косъм цвят Грим кичури Балаяж салон за красота Дамско подстригване процедура бразилско изправяне кичури Балеаж боя за коса блескяща коса прав сешоар Модерни видове кичури модерни кичури коса Прическа Омбре Омбре Шатуш стилизиране Мигли косъм по косъм Боядисване на косата маникюр техника Балеаж Кичури на фолио мигли 3D педикюр Омбре класически масаж подстригване Паж къдрав сешоар косъм -по-косъм колористика гел SNB кичури на светла коса масаж Сешоар фризьорство Jungle fever руси кичури кичури на фолио многослойно подстригване калифорнийски кичури поставяне на мигли боядисване на косата салон Боядисване с боя FarmaVita боядисване Салон за красота Мадона Balayage руски обем прически Целулитът на шапка Антицелулитен масаж мъжко подстригване права коса кератин Прическа официална мигли 7D Педикюр Изграждане на нокти 10D Кичури Балеаж или Омбре възстановяване Шатуш Антицелулитна терапия кичури на тъмна коса трайно дамско подстригване Френски букли терапия класически педикюр с бразилски кератин 3D и 6D ефект Russian Volume Lashes
  © 2018 SQuick. Designed By Sellacious

  Please publish modules in offcanvas position.