търсене на продукт

  категории-продукти

  Посетили

  2595905
  Днес
  Вчера
  Тази седмица
  Миналата седмица
  Този месец
  Миналият месец
  Всичко
  1414
  1935
  20760
  2554122
  90778
  113169
  2595905

  2020-11-28 08:26

  Боядисване Airtouch

   
  Съвременната индустрия за красота предлага много нови интересни технологии за боядисване на коса. Един от най-популярните е Airtouch.
  Тази картина изглежда красиво както на светли, така и на тъмни нишки. Той включва редица нюанси при изпълнението, така че е по-добре да го поверите на професионалист.
  Метод на оцветяване
  Името Airtouch има логично обяснение. В превод това означава „докосване на въздуха“. Същността на метода се крие в първоначалното действие на студения въздух на сешоара върху всяка боядисана нишка коса.Тази техника ви позволява да отсеете къси, слаби и непокорни нишки от избраната част на косата. След пресяването на излишните косми, останалите се боядисват в необходимия нюанс или се изсветляват. Техниката може да се изпълнява както върху боядисана, така и върху естествена коса. За да се осигури естествен ефект, масата на косата е разделена на няколко зони. Те се разпределят по нишките. В резултат на това около 30-50% от косата е боядисана от цялата глава на косата.
  Тайни на нанасяне на боя За да получите очаквания резултат, боядисването се извършва по специална технология. В допълнение към действието на сешоара върху нишките има и редица нюанси: Преди боядисване нишките се сортират и избират. За да получите красиво оцветяване, трябва да вземете кичури с ширина не повече от сантиметър. Техниката включва само повърхностен контакт на косата с боята. Задачата на майстора е да рисува вертикално само горната част. Съветите се обработват по-внимателно. Те са олекотени с 8 тона. За да се създаде наситен цвят, се използва фолио, с което майсторът обвива нишките след нанасяне на боя върху тях. Няколко цвята могат да се използват едновременно, образувайки една композиция. Каква боя се използва за Airtouh
  Инструментът е избран, като се вземат предвид желаният резултат и характеристиките на цветовия тип на клиента. Съвременните тенденции също играят роля. Сребърни и пепелни цветове са от значение. За изсветляване и промяна на цвета се използват нежни багрила. За блондинките се използват тониращи агенти за неутрализиране на жълтеникавостта. Коректор с лилав или син тон може да бъде полезен за премахване на жълтеникавостта и придаване на красив пепеляв подтон. Справка. За изсветляване се използва боя със сянка по-висока от 8, за потъмняване на корените - 4-6 нюанса. Ombre, стандартни кичури и Airtouch: каква е разликата Същността на оцветяването на ombre е в плавен плавен преход от тъмни корени към светли краища или обратно. В този случай се третира цялата коса или само долната част от нея. С Airtouch нишките се оцветяват селективно. Оцветяването е нежно, тъй като в него не участват слаби и тънки косми. Техниката въздушно докосване е подобна на класическото подчертаване. Но последното обикновено се получава с по-голям контраст и методът за разделяне на кичури със сешоар не се използва.

  Тегове

  грим боядисване на шапка Шатуш Балаяж салон Омбре Постовяне на мигли 3D поставяне на мигли Грим Прическа Омбре Изграждане на нокти педикюр техника Балаяж боя 3D и 6D ефект Russian Volume Lashes Балеаж модерни кичури къдрав сешоар медицински педикюр мигли 7D кичури на тъмна коса боя за коса салон за красота техника Шатуш прав сешоар класически масаж Антицелулитна терапия бразилски кератин почистване на лице изправяне Jungle fever кичури гел SNB трайно изправяне бразилско изправяне косъм по косъм Калифорнийски кичури цвят кичури на шапка салон за красота MADONNA Боядисване прическа колористика поставяне блескяща коса кичури на фолио Гарсон разтягане на цвят Грим 3Д снопчета Антицелулитен масаж техника Балеаж Прическа официална масаж Модерни видове кичури Боядисване Airtouch салон за красота МАДОНА коса PerlaColor Младежки прически Боядисване с боя FarmaVita руси кичури масаж на цяло тяло подстригване тераевтичен ефект кичури Балаяж дамски прически 10D нюанс процедура Кичури на шапка Целулитът прически Сешоар кератин Модерни прически - 2018 г след 40 г стилизиране руса Кичури Балеаж или Омбре релаксиращ ефект боядисване на косата права коса косъм -по-косъм Шатуш Френски букли класически педикюр руски обем Life Color Plus Педикюр Омбре кичури на светла коса Боядисване на косата мъжко подстригване удължаване Боб Мигли косъм по косъм изграждане на нокти
  © 2018 SQuick. Designed By Sellacious

  Please publish modules in offcanvas position.