търсене на продукт

  категории-продукти

  Посетили

  2992774
  Днес
  Вчера
  Тази седмица
  Миналата седмица
  Този месец
  Миналият месец
  Всичко
  3797
  4284
  34517
  2929951
  27511
  118099
  2992774

  2021-03-07 22:21

  Боядисване Airtouch

   
  Съвременната индустрия за красота предлага много нови интересни технологии за боядисване на коса. Един от най-популярните е Airtouch.
  Тази картина изглежда красиво както на светли, така и на тъмни нишки. Той включва редица нюанси при изпълнението, така че е по-добре да го поверите на професионалист.
  Метод на оцветяване
  Името Airtouch има логично обяснение. В превод това означава „докосване на въздуха“. Същността на метода се крие в първоначалното действие на студения въздух на сешоара върху всяка боядисана нишка коса.Тази техника ви позволява да отсеете къси, слаби и непокорни нишки от избраната част на косата. След пресяването на излишните косми, останалите се боядисват в необходимия нюанс или се изсветляват. Техниката може да се изпълнява както върху боядисана, така и върху естествена коса. За да се осигури естествен ефект, масата на косата е разделена на няколко зони. Те се разпределят по нишките. В резултат на това около 30-50% от косата е боядисана от цялата глава на косата.
  Тайни на нанасяне на боя За да получите очаквания резултат, боядисването се извършва по специална технология. В допълнение към действието на сешоара върху нишките има и редица нюанси: Преди боядисване нишките се сортират и избират. За да получите красиво оцветяване, трябва да вземете кичури с ширина не повече от сантиметър. Техниката включва само повърхностен контакт на косата с боята. Задачата на майстора е да рисува вертикално само горната част. Съветите се обработват по-внимателно. Те са олекотени с 8 тона. За да се създаде наситен цвят, се използва фолио, с което майсторът обвива нишките след нанасяне на боя върху тях. Няколко цвята могат да се използват едновременно, образувайки една композиция. Каква боя се използва за Airtouh
  Инструментът е избран, като се вземат предвид желаният резултат и характеристиките на цветовия тип на клиента. Съвременните тенденции също играят роля. Сребърни и пепелни цветове са от значение. За изсветляване и промяна на цвета се използват нежни багрила. За блондинките се използват тониращи агенти за неутрализиране на жълтеникавостта. Коректор с лилав или син тон може да бъде полезен за премахване на жълтеникавостта и придаване на красив пепеляв подтон. Справка. За изсветляване се използва боя със сянка по-висока от 8, за потъмняване на корените - 4-6 нюанса. Ombre, стандартни кичури и Airtouch: каква е разликата Същността на оцветяването на ombre е в плавен плавен преход от тъмни корени към светли краища или обратно. В този случай се третира цялата коса или само долната част от нея. С Airtouch нишките се оцветяват селективно. Оцветяването е нежно, тъй като в него не участват слаби и тънки косми. Техниката въздушно докосване е подобна на класическото подчертаване. Но последното обикновено се получава с по-голям контраст и методът за разделяне на кичури със сешоар не се използва.

  Тегове

  кичури Балеаж салон за красота мъжко подстригване бразилско изправяне Омбре прическа Шатуш Балаяж Боядисване колористика педикюр на фолио медицински педикюр косъм-по-косъм поставяне гел SNB кичури на шапка Гарсон Кичури на фолио дамско подстригване Младежки прически почистванве на лице антцелулитна терапия руси кичури права коса нюанс поставяне на мигли Oyster Cosmetics кичури на фолио модерни кичури Омбре Калифорнийски кичури класически масаж коса кичури Балаяж Козметични процедури кичури Паж мигли 3D подстригване салон бразилски кератин прически фризьорство Шатуш боя за коса възстановяване Боядисване на косата Балеаж кафяво дамски прически Life Color Plus Целулитът кичури на светла коса трайно изправяне терапия разтягане на цвят кичури на тъмна коса боядисване техника Балаяж къдрав сешоар Бронде масаж на цяло тяло Кичури на шапка Изграждане на нокти антиейдж терапия многослойно подстригване техника Балеаж трайно гел лак тераевтичен ефект Грим боя процедура косъм по косъм цвят мигли 7D блескяща коса боядисване на косата грим удължаване прав сешоар Russian Volume Lashes масаж Антицелулитен масаж Прическа Омбре FarmaVita стилизиране косъм -по-косъм руса 3D и 6D ефект техника Шатуш антицелулитна терапия релаксиращ ефект Balayage Дамско подстригване почистване на лице Модерни прически - 2018 г след 40 г Къдрав сешоар
  © 2018 SQuick. Designed By Sellacious

  Please publish modules in offcanvas position.