Терапии за коса

Цена за трайно изправяне с бразилски кератин - 180лв / за коса ниво до рамене/

Трайно изправяне с бразилски кератин

Какво представлява кератина?

90% от косъма е изграден от кератин и в зависимост от влажността на околната среда от 5-10% се състои от вода. В косата има и минимални количества липиди, пигменти и минерали. Кератинът е влакнест протеин, който придава здравина и еластичност на вътрешната и външната структура на косъма. Той съдържа дълги пептидни вериги. Техният състав определя структурата на отделните нишки, които отговарят за еластичността и здравината на косата.

Кератинът е устойчив на високи и ниски температури. Благодарение на него косата ни издържа на летните лъчи и зимния студ, а също и на стилизиращите уреди като маши, преси, сешоари и др. Бъдете сигурни, че коса подхранена с необходимото количество кератин е готова да издържи натиска на различни стресови и екологични фактори.

Цена за терапия нанопластика трайно изправяне - 220лв / за коса ниво до рамене/

Нанопластика

Какво е нанопластика на косата Най-новата технология на кератиново възстановяване, която лекува косата отвътре на клетъчно ниво е нанопластиката. Процедурата се извършва със специален състав, безопасността на който се гарантира от липсата на вредни формалдехиди и химикали. Под въздействието на горещия въздух веществата, съставляващи козметичните препарати, проникват в кортикалните слоеве и започват да действат върху боята, изсветлявайки сянката до три тона.
Источник: https://mylady.womanexpertus.com/bg/nanoplastika-volos.html

Посетили

4856365
Днес
Вчера
Тази седмица
Миналата седмица
Този месец
Миналият месец
Всичко
1
0
1
4854357
4931
13023
4856365

2024-06-20 08:14

Козметични услуги

Независимо от вашата възраст и пол не оставяйте красотата си на случайността! Грижете се за нея! Тук ще намерите квалифицирани козметични услуги. Ние работим само с висококачествени продукти на известни марки.

Маникюр

Професионалната грижа за ръцете е важна част от визията на всеки човек. Ние ще ви предложим красиви и изящни маникюри по Ваш избор. Богат асортимент на марки, цветове и декорации.

Педикюр

Това е грижата за вашите крака! Добре поддържаният и красив педикюр ще ви донесе самочувствие и много настроение.

Професионален грим

Гримът е изкуство, което подчертава красотата и индивидуалността на всеки. Професионален грим с всококачествени материали. Гримът издържа дълго и не се повлиява от атмосферните влияния.

Масажи на тяло

Масажи за здраве и тонус! Отпуснете се и се поглезете с нашите масажни услуги!

Поставяне на мигли

Удължаване и сгъстяване на мигли 3 D Руски обем и мигли косъм по косъм.

Фризьорски услуги.

Това е грижата за вашата коса.Подстригване ,боядисване кичури балеаж

Терапии за коса

Трайно изправяне с бразилски кератин.Нанопластика.

Официални и сватбени прически

Това е грижата за вашата визия.Красота ще ви донесе добро самочувствие и настроение.