Модерни прически - 2018 г. след 40 г

Модерни прически - 2018 г. след 40 г
. Повечето жени "над 40" имат прическа с умерена дължина. Хубави са прически, като Пикси или боб в стил "Гранж", защото са млади и изглеждат секси. Трябва да се помни само, че тази опция не е подходяща за кръгла лице или пълна фигура. Ако косата не е много гъста, трябва да изберете прически, които увеличават обема и подобни видове оцветяване. В модни естествени нюанси, без остри тонални и цветови преходи. Съвет: трябва да се обърне внимание на подстригване с бретон, само че не прав а сресан на страната или асиметричен. Те правят лицето живо и привлекателноМодерни прически - 2018 г. след 40 г. Повечето жени "над 40" имат прическа с умерена дължина. Ница и къси прически, като пиксели или боб в стил "grunge", защото са млади и изглеждат секси. Трябва да се помни само, че тази опция не е подходяща за кръгла лице или пълна фигура. Ако косата не е много дебела, трябва да изберете прически, които увеличават обема и подобни видове оцветяване. В модни естествени нюанси, без остри тонални и цветови преходи. Съвет: трябва да се обърне внимание на подстригване с бретон, просто не прави, но пениран на страната или асиметрични. Те правят лицето жива и привлекателна.

Посетили

4708394
Днес
Вчера
Тази седмица
Миналата седмица
Този месец
Миналият месец
Всичко
69
158
227
4706650
227
9678
4708394

2023-10-02 10:16

Козметични услуги

Независимо от вашата възраст и пол не оставяйте красотата си на случайността! Грижете се за нея! Тук ще намерите квалифицирани козметични услуги. Ние работим само с висококачествени продукти на известни марки.

Маникюр

Професионалната грижа за ръцете е важна част от визията на всеки човек. Ние ще ви предложим красиви и изящни маникюри по Ваш избор. Богат асортимент на марки, цветове и декорации.

Педикюр

Това е грижата за вашите крака! Добре поддържаният и красив педикюр ще ви донесе самочувствие и много настроение.

Професионален грим

Гримът е изкуство, което подчертава красотата и индивидуалността на всеки. Професионален грим с всококачествени материали. Гримът издържа дълго и не се повлиява от атмосферните влияния.

Масажи на тяло

Масажи за здраве и тонус! Отпуснете се и се поглезете с нашите масажни услуги!

Поставяне на мигли

Удължаване и сгъстяване на мигли 3 D Руски обем и мигли косъм по косъм.

Фризьорски услуги.

Това е грижата за вашата коса.Подстригване ,боядисване кичури балеаж

Терапии за коса

Трайно изправяне с бразилски кератин.Нанопластика.

Официални и сватбени прически

Това е грижата за вашата визия.Красота ще ви донесе добро самочувствие и настроение.